Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Δεν το πάνε το γράμμα οι ταχυδρόμοι στην Ξάνθη

Με καθυστέρηση πολλών ημερών φτάνει στα σπίτια των κατοίκων της Ξάνθης η αλληλογραφία τους, λόγω της αποψίλωσης των τοπικών ΕΛΤΑ από μόνιμο προσωπικό τα τελευταία χρόνια ... γεγονός που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiToday.com, σήμερα στα ΕΛΤΑ της Ξάνθης εντοπίζονται επτά κενές θέσεις μόνιμου προσωπικού, οι οποίες περιστασιακά και όχι στο σύνολό τους καλύπτονται από εποχικούς υπαλλήλους που προσλαμβάνονται με οκτάμηνες συμβάσεις και απασχολούνται για τέσσερις ώρες! Αποτέλεσμα της έλλειψης προσωπικού η μεγάλη καθυστέρηση κυρίως στη διανομή γραμμάτων και δεμάτων αλλά και στην εξυπηρέτηση των πολιτών που προσέρχονται στο τοπικό Ταχυδρομείο της πόλης. 

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που όπως καταγγέλλουν πολίτες λογαριασμοί που πρέπει να εξοφληθούν άμεσα φτάνουν στα χέρια τους είτε λίγο πριν λήξουν είτε αφότου έχουν λήξει, γεγονός που δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στους ίδιους. Προβλήματα παρατηρούνται και στη διανομή του τοπικού Τύπου μέσω των ΕΛΤΑ, καθώς παρά τις προσπάθειες των ελαχίστων υπαλλήλων που σήμερα απασχολούνται στην Ξάνθη οι εφημερίδες φτάνουν στα χέρια των συνδρομητών και αυτές με καθυστέρηση ημερών. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως σήμερα στα ΕΛΤΑ απασχολούνται πέντε άτομα μόνιμο προσωπικό και μια εργαζόμενη βρίσκεται σε άδεια λοχείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου