Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

''Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΑΤΙ - ΚΟΜΜΑΤΙ''...

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας με αντικείμενο την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου που αφορά την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών,...
την εργαλειοθήκη του υπουργείου Ανάπτυξης και σε διατάξεις του υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι τούτη την ώρα ένα νέο έγκλημα συντελείται εις βάρος του ελληνικού λαού. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά, πρόκειται να παραδώσει τις τράπεζες σε ξένα κερδοσκοπικά funds και σε εγχωρίους ολιγάρχες, να απελευθερώσει απολύσεις και να δώσει τη χαριστική βολή στα ασφαλιστικά και να διαλύσει την εγχώρια κτηνοτροφία. Επίσης υποστήριξε ότι το νέο νομοσχέδιο θα καταστήσει υπό διωγμό επαγγέλματα όπως αυτό του φαρμακοποιού, του ταξιτζή, του βιβλιοπώλη κλπ.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι στόχος του πολυνομοσχεδίου είναι να εξυπηρετηθούν συμφέροντα και να ξεκοκαλίσει ό,τι έχει απομείνει στη χώρα.

Παράλληλα είπε ότι στην κυβέρνηση πανηγυρίζουν μαζί με τους βαρόνους των ΜΜΕ για την επιτυχία του προγράμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά από το νομοσχέδιο προετοιμάζεται ένα νέο μνημόνιο για τη χώρα. Συμπλήρωσε επίσης ότι με την ψήφιση του άρθρου που αφορά στις τράπεζες εκχωρείται ο έλεγχος των τραπεζών στα χέρια των ξένων και εγχώριων κερδοσκόπων χαρίζοντας τα ήδη επενδεδυμένα κεφάλαια, τα οποία θα χάσουν την αξία τους.

Υποστήριξε ότι με αυτόν τον τρόπο χαρίζουν δισ. ευρώ τη στιγμή που κλέβουν το ψωμί από τον Έλληνα εργαζόμενο. Επιπλέον σημείωσε ότι στην κυβέρνηση σπεύσουν να αμνηστεύσουν όσοι υπογράψουν αυτό τι έγκλημα και έκανε λόγο για βαρύτατες ποινικές ευθύνες που δεν αίρονται από την ψήφιση του νόμου.

Το συγκεκριμένο έγκλημα ο κ. Τσίπρας το όρισε ως κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου.

Ωστόσο πρόσθεσε ότι αυτές οι μεθοδεύσεις θα έχουν ημερομηνία λήξης στις 25ω Μαΐου την ημέρα των ευρωεκλογών και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τα μέτρα αυτά δεν θα έχουν χρόνο ζωής και ότι το μνημόνιο θα καταργηθεί οριστικά από μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξηλώσει μια-μια τις διατάξεις του αίσχους, όπως ανέφερε συγκεκριμένα, και θα οδηγήσει όσους ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο στην ελληνική Δικαιοσύνη. Η ημέρα εκείνη δεν θα αργήσει είπε ο κ. Τσίπρας, «αρκεί να πιστέψουμε στους ίδιους τους εαυτούς μας».


Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου