Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Οι Βρετανοί ταχυδρόμοι συμβάλλουν στην ανεύρεση αγνοουμένων

 Οι Βρετανοί ταχυδρόμοι συμβάλλουν στην ανεύρεση αγνοουμένων
Οι Βρετανοί ταχυδρόμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα συνδράμουν μια εθνική φιλανθρωπική οργάνωση για να εντοπίζουν τα αγνοούμενα παιδιά και τους ενήλικες, αυξάνοντας τον αριθμό των ατόμων που  βοηθούν να βρεθούν οι αγνοούμενοι.

Η Royal Mail συνεργάζεται με την φιλανθρωπική οργάνωση Missing People για τη διανομή «υψηλού κινδύνου» προειδοποιήσεων σε 124.000 ταχυδρόμους, κατά τη διάρκεια της διανομής τους. Οι ειδοποιήσεις για τη διάσωση παιδιών αλλά και αγνοούμενων ανθρώπων θα αποστέλλονται στο εκτεταμένο δίκτυο scanners χειρός της εταιρείας, που χρησιμοποιείται για να παρακολουθούνται και να υπογράφονται οι παραδόσεις, σε γεωγραφικά στοχευμένη και, κατά περίπτωση, εθνική βάση.

Οι ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται επίσης στην ιστοσελίδα των εργαζομένων της Royal Mail και, όπου είναι δυνατόν, στις 1.800 τηλεοπτικές οθόνες σε όλα τα ταχυδρομικά γραφεία της, φτάνοντας σε όλους τους 148.000 υπαλλήλους. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ένας οργανισμός θέτει τα επιχειρησιακά κανάλια επικοινωνίας του στη διάθεση της φιλανθρωπικής οργάνωσης Missing People.

Επί του παρόντος, 123.000 άνθρωποι λαμβάνουν άμεσα ειδοποιήσεις από την Child Rescue, καθώς και άλλα μέλη του κοινού ενημερώνονται για τις εξαφανίσεις ανθρώπων μέσω του Twitter, του Facebook, ψηφιακών πινακίδων, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις εταιρικές συνεργασίες. Η νέα εταιρική σχέση με τη Royal Mail θα διπλασιάσει ουσιαστικά αυτό το κοινό.
 
Η Sue Whalley, Chief Operations Officer της Royal Mail, δήλωσε: «Οι ταχυδρόμοι της Royal Mail είναι έξω στον κόσμο έξι ημέρες την εβδομάδα, σε όλη τη χώρα. Συνειδητοποιούμε όλοι πολύ καλά το τραύμα που βιώνουν οι οικογένειες και οι κοινότητες των αγνοουμένων, ιδιαίτερα τα παιδιά. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τη μοναδική θέση μας για να στηρίξουμε αυτή τη σημαντική υπηρεσία και ίσως να βοηθήσουμε στην επανένωση των οικογενειών που λείπουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα».

Η Jo Youle, Διευθύνων Σύμβουλος των Missing People, δήλωσε: «Όταν κάποιος αγνοείται και είναι σε κίνδυνο, κάθε λεπτό μετά από μια εξαφάνιση είναι ζωτικής σημασίας για την επάνοδό του στο σπίτι με ασφάλεια. Η συνεργασία μας με τη Royal Mail είναι ένας πραγματικά εμπνευσμένος τρόπος για να εξαπλωθεί μια ειδοποίηση γρήγορα και με τους ίδιους τους ανθρώπους που είναι τα μάτια και τα αυτιά των τοπικών κοινοτήτων τους».

Η Missing People είναι η μόνη φιλανθρωπική οργάνωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ειδικεύεται και είναι αφιερωμένη στην επάνοδο των αγνοούμενων παιδιών και ενηλίκων πίσω μαζί με τις οικογένειές τους. Εκδίδει μια δημόσια έκκληση, όταν κάποιος αναφερθεί στην αστυνομία ως αγνοούμενος.

Η φιλανθρωπική οργάνωση λειτουργεί σε συνεργασία με διάφορους εταίρους σε όλη τη Βρετανία, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Οργανισμού Εγκλήματος.

Η Charlie Hedges, Διευθύντρια των Αγνοουμένων Ανθρώπων και Απαχθέντων Παιδιών, δήλωσε: «Θα είναι πλέον δυνατό για τους χιλιάδες εργαζόμενους των ταχυδρομείων να είναι σε επιφυλακή για τα εξαφανισμένα παιδιά και τους ενήλικες, ενισχύοντας τις προσπάθειες για να βρεθούν. Συνεργασίες όπως αυτή αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα των διαφόρων οργανισμών για τη μεγιστοποίηση του οφέλους από το έργο μας, για να κάνουμε τα παιδιά πιο ασφαλή».

πηγή : Royal Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου