Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ανάγκη να επιδείξει η κυβέρνηση αρραγές μέτωπο...

Η επικείμενη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή και η ανάγκη να επιδείξει η κυβέρνηση αρραγές μέτωπο ήταν, προφανώς, η αιτία που οδήγησε τον Αντώνη Σαμαρά να προσέλθει  στο Κοινοβούλιο... με αφορμή και τον παραδοσιακό αγιασμό του Σώματος που σηματοδοτεί την επανάληψη των εργασιών της Ολομέλειας.
Ο πρωθυπουργός μετά την ολοκλήρωση της τελετής κατευθύνθηκε στο καφενείο της Βουλής και συμμετείχε σε χαλαρή συζήτηση με συνδαιτυμόνες βουλευτές της Ν.Δ.
Την ευχάριστη ατμόσφαιρα διατάραξε για λίγο η πρώην βουλευτής της παράταξης Παρθένα Φουντουκίδου που διέκοψε την κουβέντα ζητώντας από τον πρωθυπουργό να δώσει πειστικές απαντήσεις στους πολίτες «για το τι περισσότερο έχει να του πάρει μια αριστερή κυβέρνηση από ό,τι εμείς». Για λίγα δευτερόλεπτα έπεσε «πάγος» στην ομήγυρη. Ο αρχηγός της κυβέρνησης προτίμησε να στρέψει την κουβέντα σε άλλα, πιο διαχειρίσιμα ζητήματα. Εξέφρασε έτσι τη βεβαιότητα ότι η διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης θα πάει καλά, ενώ αναφορά έκανε και στον ΕΝΦΙΑ πληροφορώντας τους βουλευτές ότι τα εκκαθαριστικά που λαμβάνουν οι φορολογούμενοι δείχνουν ότι η επιβάρυνση είναι μικρότερη σε σχέση με πέρυσι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου