Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑ ΕΛΤΑ ΣΤΟΥΣ 27ΟΥΣ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ

aigaiopelagitikoiΤα Ελληνικά Ταχυδρομεία υποστηρίζουν και εμπνέονται από τους 27ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες 2014, που θα πραγματοποιηθούν... 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο νησί της Κω!

 

Με αφορμή τους Αγώνες, τα ΕΛΤΑ κυκλοφορούν συλλεκτικό δίπτυχο λεύκωμα που περιλαμβάνει ειδικό φιλοτελικό προϊόν (φυλλαράκι 4 προσωπικών γραμματοσήμων με σχετική παράσταση στη βινιέτα) και ειδικό αναμνηστικό φάκελο με προσωπικό γραμματόσημο και σφραγίδα.

 

Αυτό το συλλεκτικό λεύκωμα καθώς και πολλά ακόμα φιλοτελικά προϊόντα θα μπορούν να τα προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι σε ειδικές προνομιακές τιμές από το τροχο-ταχυδρομείο που θα λειτουργεί ειδικά τις ημέρες των Αγώνων στην Κω. Συγκεκριμένα, το τροχο-ταχυδρομείο θα το βρείτε στην πλατεία Ελευθερίας αυτήν την Παρασκευή από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και στο Δημοτικό Στάδιο«Ανταγόρας» το Σάββατο και την Κυριακή από τις 13.00 μέχρι τις 21.00.

 

Μία μοναδική ευκαιρία θα περιμένει εκεί τους αθλητές και τους θεατές των Αγώνων: η δυνατότητα να δημιουργούν επί τόπου το δικό τους γραμματόσημο-ενθύμιο των Αγώνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου