Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση Γραμματείας ΠΑΚ-ΕΛΤΑ Ταχυδρόμων

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε στην απεργία των Ταχυδρόμων
ΠΑΚ-ΕΛΤΑ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΩΝ
ΑΘΗΝΑΣ & Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

Ανακοίνωση
Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι Ταχυδρόμοι 
Για ακόμη ένα καλοκαίρι η κοροϊδία και ο εμπαιγμός από τη Διοίκηση συνεχίζεται.
Ο πιο νευραλγικός κλάδος στα ΕΛΤΑ αφήνεται να βουλιάζει και μαζί μ’ αυτόν ολόκληρο το Ταχυδρομείο.
Την ώρα που τα κενά του κλάδου καθημερινά ....
αυξάνονται, η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται μετ’ εμποδίων και εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε ούτε λίγες ημέρες για ξεκούραση, η Διοίκηση και το αρμόδιο Υπουργείο κωλυσιεργούν εδώ και μήνες τη διαδικασία πρόσληψης, έστω εποχικών υπαλλήλων-μέσω ΑΣΕΠ, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Επιμένουν στο λάθος, το οποίο εκτός των άλλων δημιουργεί και μεγάλο οικονομικό κόστος, αφού και οι μη χορηγούμενες κανονικές άδειες στη συνέχεια αποζημιώνονται και υπερωρίες καταβάλλονται και οι πελάτες φεύγουν προς τους ανταγωνιστές του ΕΛΤΑ, αφού δεν εξυπηρετούνται.

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας πήρε απόφαση να πραγματοποιήσει 24ωρη προειδοποιητική απεργία την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014, καθώς το πρόβλημα με την έλλειψη Ταχυδρόμων έχει γιγαντωθεί και η Διοίκηση ουσιαστικά αρνείται να προχωρήσει σε άμεση λύση του.

Η παράταξη μας στηρίζει αυτή την απόφαση και σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στην απεργία και στη συγκέντρωση-πορεία, που έχει εξαγγείλει για την ίδια μέρα το Σωματείο μας, στις 10:00, έξω από τα γραφεία του Σωματείου.

Απαιτούμε

Άμεση πρόσληψη μόνιμων Ταχυδρόμων για την κάλυψη όλων των κενών τομέων.

Άμεση πρόσληψη εποχικού προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ (να ξεχάσουν τις παράνομες διαδικασίες με τις απ' ευθείας αναθέσεις έργου) για αναπλήρωση των αδειούχων Ταχυδρόμων.

Χορήγηση 15 εργάσιμων ημερών κανονικής άδειας σε όλους τους Ταχυδρόμους κατά την θερινή περίοδο. 

Η ανοχή και η υπομονή μας εξαντλήθηκε. 
Η παραπλάνηση των Ταχυδρόμων από τη Διοίκηση και ο ρόλος των ψευτοσωτήρων που καθημερινά μας καθησυχάζουν ότι τα προβλήματα θα λυθούν, μας έχουν εξοργίσει.

Φτάνει πια ο εμπαιγμός – λύσεις τώρα! 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 
Γραμματεία ΠΑΚ-ΕΛΤΑ Ταχυδρόμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου