Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ψηφίστε για το καλύτερο γραμματόσημο EUROPA 2014

 post europe

H PostEurop, η Ένωση που εκπροσωπεί τους Ευρωπαϊκούς Δημόσιους Ταχυδρομικούς φορείς, είναι υπερήφανη που διοργανώνει τον καλύτερο Διαγωνισμό Σχεδίου γραμματοσήμων Europa για το 2014 και ανακοινώνει την έναρξη ... της δημόσιας online ψηφοφορίας, που θα βασίζεται σε μία ψήφο ανά εγγεγραμμένο ψηφοφόρο στις 9 Μαΐου το 2013 – την Ημέρα της Ευρώπης.
Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Εθνικά Μουσικά Όργανα» τιμώντας τον ρόλο που τα μουσικά όργανα παίζουν φέρνοντας τη μουσική στη ζωή των Ευρωπαίων διαμέσου της ιστορίας.   Από την κλασική μουσική μέχρι τη σύγχρονη τζαζ, τα μέσα αυτά επιτρέπουν σε ταλαντούχους μουσικούς και συνθέτες να εκφράσουν τον εαυτό τους, τη δημιουργικότητά τους και με τη σειρά τους να γεμίσουν τις καρδιές μας με μουσική.   Ανακεφαλαιώνοντας ο Έλληνας φιλόσοφος Πλάτωνας είχε πει κάποτε ότι «η μουσική είναι ένας ηθικός νόμος.   Δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στο νου, πτήση στη φαντασία, και γοητεία και ευθυμία στη ζωή και για τα πάντα».
Έτσι, οι σχεδιαστές γραμματοσήμων εμβάθυναν στη μουσική ιστορία μέχρι σήμερα, εργάστηκαν πάνω στις ιδέες που είχαν και τα αποτελέσματα είναι εδώ.
«Κοιτάζοντας τις υπέροχες συμμετοχές που έχουμε λάβει αυτό το έτος, υπάρχει μια ισχυρή εκπαιδευτική ιστορία που έχει να πει κάθε γραμματόσημο. Η ποικιλομορφία των εθνικών μουσικών οργάνων μας δείχνει επίσης πόσο μοναδική και πλούσια κάθε χώρα. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα ορισμένοι ταχυδρομικοί φορείς χρησιμοποιούν καινοτόμες τεχνολογίες, όπως Augmented Reality (AR) και QR Codes για να φέρουν τα μουσικά όργανα στη ζωή », κατέληξε η Anita Hägblomm, πρόεδρος της ομάδας εργασίας Γραμματοσήμων και Φιλοτελισμού της PostEurop  από την Posten Ǻland.
Δείτε και ψηφίστε το αγαπημένο σας γραμματόσημο σήμερα
Σας καλούμε να δείτε όλες τις όμορφες καταχωρίσεις και να ψηφίσετε για το αγαπημένο σας γραμματόσημο στο www.posteurop.org/europa2014 . Ο online διαγωνισμός θα λήξει στις 31 Αυγούστου 2014 .
 
πηγή : taxydromeio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου