Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Η DPD εγκαινιάζει παραδόσεις δεμάτων την Κυριακή

dpdΗ αγαπημένη εταιρεία διανομής του Ηνωμένου βασιλείου * DPD γίνεται η πρώτη εταιρεία διανομών του Ηνωμένου Βασιλείου που θα παρέχει την Κυριακή υπηρεσία παράδοσης για όλους τους πελάτες της. Η υπηρεσία, η οποία θα ξεκινήσει... στις 20 Ιουλίου 2014, θα συμβάλει στη δημιουργία πάνω από 500 νέων θέσεων εργασίας σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς το δίκτυο αποθηκών θα επεκταθεί για να εφαρμοστεί εργάσιμη εβδομάδα επτά ημερών.
Η νέα υπηρεσία θα σημαίνει επίσης ότι, για πρώτη φορά, η DPD θα είναι σε θέση να παραλάβει από εταιρικούς πελάτες το Σάββατο με επόμενη ημέρα παράδοσης την Κυριακή. Επίσης, την Παρασκευή, οι online λιανοπωλητές θα είναι πλέον σε θέση να προσδιορίσουν παράδοση είτε Σάββατο ή Κυριακή. Οι παραδόσεις θα γίνονται μεταξύ 9 πμ και 5 μμ με ένα δίκτυο την Κυριακή με περισσότερες από 50 αποθήκες να είναι ανοιχτές κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών.
Με την υπηρεσία Pridict της DPD, οι παραλήπτες λαμβάνουν μια ειδοποίηση για την παράδοσή τους από το προηγούμενο βράδυ και είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε πέντε επιλογές παράδοσης, όπως οι εξής: «Αλλάξτε την ημέρα παράδοσης», «Παράδοση σε συγκεκριμένο γείτονα», «Παράδοση με ένα ασφαλές μέρος » και « Παραλαβή από το πλησιέστερο τόπο ».
Αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω ενός smartphone, tablet ή επιτραπέζιου υπολογιστή σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της παράδοσης εάν ο πελάτης δεν μπορεί να είναι στο σπίτι την ημέρα για να αποδεχθεί το δέμα του. Η DPD τώρα στείλει περίπου 1,1 εκατ. ειδοποιήσεις κάθε εβδομάδα και περίπου 10%, ή πάνω από 100.000 παραλήπτες, χρησιμοποιούν μία από τις παραπάνω επιλογές.
 
πηγή : DPD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου