Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια στους τροϊκανούς

Με ιλλιγγιώδη ταχύτητα επιχείρησαν να φύγουν από το υπουργείο Οικονομικών τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τους τροικανούς μετά την συνάντησή τους με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Εξαγριωμένοι διαδηλωτές κυνήγησαν... τα αυτοκίνητα και πέταξαν μπουκάλια εναντίον τους, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να βρει το αυτοκίνητο του Πωλ Τόμσεν.
Νωρίτερα, τα ΜΑΤ προσπάθησαν με περιορισμένη χρήση χημικών να απομακρύνουν εκπαιδευτικούς, σχολικούς φύλακες και καθαρίστριες που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομικών, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της διαθεσιμότητας, ώστε να μπορέσουν να βγουν από το υπουργείο οι εκπρόσωποι των πιστωτών της χώρας.
Από τα χημικά που έριξαν τα ΜΑΤ λιποθύμησε μια γυναίκα και ο προέδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος.
Ελεύθεροι οι προσαχθέντες
Στο μεταξύ, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 17 διαδηλωτές, ανάμεσά τους, σύμφωνα με πληροφορίες, και συνδικαλιστής της ΟΛΜΕ, οι οποίοι προσήχθησαν το πρωί όταν έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μερίδα διαδηλωτών προσπάθησε να εισέλθει στο χώρο και απωθήθηκε από την αστυνομία, η οποία κατά τις μαρτυρίες, έκανε χρήση χημικών.
 
 πηγή :Ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου