Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΤΑ: Εδώ καράβια χάνονται….

Εδώ καράβια χάνονται  και οι βαρκούλες αρμενίζουν όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.

Και για να εξηγιόμαστε:
Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στον ΕΛΤΑ βλέπουμε, ότι το καράβι βουλιάζει. 
Ότι ενδέχεται μέχρι τον άλλο μήνα, ΕΛΤΑ με τον χαρακτήρα που ξέραμε μέχρι σήμερα να πάψει να υφίσταται και η πιο κοινωνικά αποδεκτή «δημόσια» επιχείρηση να ρίξει  τίτλους ΤΕΛΟΥΣ.

Δυστυχώς όμως, αυτό που όλοι οι Ταχυδρομικοί βλέπουν, δεν το βλέπουν μόνο όσοι διαχειρίζονται τις τύχες του ΕΛΤΑ, από το δικό του μετερίζι ο καθένας, έχοντας καταντήσει μια εξαιρετικά σοβαρή διαδικασία όπως αυτή της αξιολόγησης των Διευθυντών, σε ένα κομματικό παιγνίδι, έχοντας πάρει διαζύγιο με κάθε έννοια αντικειμενικότητας.

Η συγκεκριμένη διαδικασία «αξιολόγησης» των στελεχών, έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερις περίπου μήνες και ακόμα «σέρνεται», όταν ακόμα και η προεκλογική περίοδος διαρκεί λιγότερο.

Τα λέω όλα αυτά, γιατί σήμερα από το πρωί κυκλοφορούν διάφορα mail από συνάδελφο σε συνάδελφο με τίτλο: η δεξιά είναι ο μεγάλος κερδισμένος του συνεδρίου της ΠΟΣΤ. Αναφέρονται δε, στην διαδικασία αξιολόγησης των στελεχών για τις 21 Δ/νσεις  που είναι σε εξέλιξη, μοιράζοντας τις θέσεις αποκλειστικά με κομματικά κριτήρια.  

Κύριοι συνάδελφοι υποψήφιοι, επιτέλους ας σοβαρευτούμε, έστω και τώρα την ύστατη ώρα. 
Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την ώρα ο ΕΛΤΑ, δεν επιτρέπει κανενός είδους κομματικά παιγνίδια αλλά σκληρή δουλειά και ομοψυχία, γιατί ποιος ξέρει αν αύριο το νέο αφεντικό, θέλει τον μπλε η τον πράσινο  στις θεσούλες για τις οποίες γίνεται όλος αυτός ο καυγάς.

Τα λέω αυτά γιατί τόσα χρόνια οι ίδιες και οι ίδιες συναλλαγές για τις ίδιες θεσούλες και ξέρουμε όλοι που έφτασε το καράβι 

Τα λέω αυτά γιατί δυστυχώς, για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σαν οργανισμός και σαν εργαζόμενοι, υπεύθυνοι είναι όλοι αυτοί οι πολιτικοί που κυβερνούσαν όλα αυτά τα χρόνια  και που ακόμα και σήμερα δυστυχώς κάποιοι τους υπηρετούν, απλά και μόνο για να βολεύονται. 
Σε ποιο καράβι όμως; 
Σ' αυτό που βουλιάζει;

Θα μπορούσα να γράφω για πολλά αλλά δεν είναι του παρόντος…
ΑΙΔΩΣ...!!!

Πάρτε  μια γεύση  από το περίφημο mail που κυκλοφορεί



From: ΖΗΝΩΝ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ [mailto:zinon.taxydromos@gmail.com]
Sent: Wednesday, November 12, 2014 9:40 AM
To: Π.Ο.Σ.Τ.
Subject: Η ΔΕΞΙΑ ειναι ο μεγάλος κερδισμενος του Συνεδρίου της ΠΟΣΤ.

Η ΔΕΞΙΑ ειναι ο μεγάλος κερδισμενος του Συνεδρίου της ΠΟΣΤ.
Αύξησε σημαντικά την δύναμη της, τόσο στην Εκτελεστική, όσο και στο ΔΣ.

Η θεαματικη αυτη ανοδος της ΔΕΞΙΑΣ εκφράζεται και στην επιλογή των Διευθυντων.
Απο τους 21 Διευθυντές  οι 12 θα ειναι φιλικά προσκειμενοι στην   ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ   και μολις 9 στο ΠΑΣΟΚ, παρόλο που η ΠΑΣΚΕ παρέμεινε πρώτη δύναμη στο συνέδριο

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ΔΕΞΙΑ φέρεται  επιλέγει δικούς της Διευθυντές: στην  Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού  ( Στεργιοπουλος ),  στην  Δ/νση  Πωλήσεων (Ταμπακοπουλος ), στην  Δ/νση Προμηθειων   (Φραγκουλης ), στην  Δ/νση   Χρηματοοικονομικων (Καρακαση), στην  Δ/νση Πληροφορικής   (Σερεμετης), στην  Δ/νση  Διεθνούς Ταχυδρομείου  (Χατζηθανασης), στην  Δ/νση  Δικτύου Λιανικης (Ασημακόπουλος ) , στην  Περ/κή Δ/νση Δικτύου Λιανικης Μακεδονίας Θρακης  (Ταουκτσης), στην  Περ/κή Δ/νση Ηπείρου Δυτ. Μακεδονίας   ( Κωστης ), στην  Περ/κή Δ/νση  Θεσσαλίας Στ Ελλαδας ( Μακας  ), στην  Περ/κή Δ/νση   Αιγαίου (  Τσιλιγιαννης), στην  Περ/κή Δ/νση   Πελοποννήσου Δυτ Ελλάδας ( Δημόπουλος).

Το ΠΑΣΟΚ θα περιοριστεί  να επιλέξει δικούς του μονο
στην  Δ/νση   Στρατηγικης(  Βλασοπουλος), στην  Δ/νση  Επιθεωρησης (  Θεοδώρου ), στην  Δ/νση   Ταχυδρομικών Λειτουργιών ( Μανουσελης ), στην  Δ/νση   Courier(  Παπαχρήστου ), στην  Δ/νση Κέντρων Διαλογης  ( Ζιακας ), στην  Περ/κή Δ/νση   Δικτύου Λιανικής  Αττικής Πειραιά ( Μπαρδακης ), στην  Περ/κή Δ/νση Ταχυδρομικών Λειτουργιών Αττικής Πειραια   ( Βεργης ), στην  Περ/κή /νση Ταχυδρομικών Λειτουργιών Μακεδονίας Θράκης   (  Καραγιάννης ), στην  Περ/κή Δ/νση Κρήτης    (  Πλευρακης).
πηγή :  ΔΗΜΑΚ - ΕΛΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου