Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Αθήνα η Διεθνής Φιλοτελική Έκθεση NOTOS 2015

φιλοτελική έκθεσηΗ Διεθνής Φιλοτελική Έκθεση «NOTOS 2015», έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα ... από τις 12 – 15 Νοεμβρίου 2015. Ως στόχο να φέρει μαζί φιλοτελιστές από τον Ευρωπαϊκό Νότο, μαζί με τα καταπληκτικά τους φιλοτελικά εκθέματα.
 
Είκοσι μία χώρες θα κληθούν να συμμετάσχουν, δηλαδή η Αλβανία, η Βοσνία και Ερζεγοβίνη, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Κύπρος, η Αίγυπτος, η Γαλλία, η ΠΓΔΜ, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Μάλτα, η Μολδαβία, το Μονακό, το Μαυροβούνιο, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Σερβία, η Σλοβενία​​, η Ισπανία, η Τουρκία και φυσικά η Ελλάδα. Εκθέματα από άλλες χώρες που σχετίζονται με τον ευρωπαϊκό Νότο είναι επίσης ευπρόσδεκτα.
Η NOTOS 2015 θα φιλοξενηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, μόλις 15 λεπτά με τον υπόγειο σιδηρόδρομο από την Πλατεία Συντάγματος στην καρδιά της Αθήνας. Το ευρύχωρο εκθεσιακό χώρο θα φιλοξενήσει 800 16-σελίδα πλαίσια της έκθεσης καθώς και μια πλούσια συλλογή Φιλοτελικής Φιλολογίας. Όλες οι ανταγωνιστικές τάξεις θα είναι παρούσες όπως και η «Classe des Champions» για τους διακεκριμένους εκθέτες. Διαπιστευμένοι κριτές FIP θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή.
 
Η ιστοσελίδα της έκθεσης είναι NOTOS 2015
πηγή : FEPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου