Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΠΑ: Ταχυδρόμος «ξέχασε» να παραδώσει 40.000 γράμματα


Πάνω από 40.000 γράμματα είχε συγκεντρώσει στο διαμέρισμά του, το αυτοκίνητό του καθώς και το ντουλάπι του στην εργασία ένας Νεοϋορκέζος ταχυδρόμος τα τελευταία 9 χρόνια αντί να τα παραδώσει στους ιδιοκτήτες τους.

Ο 67χρονος Τζόζεφ Μπρουκάτο, συνελήφθη την Τετάρτη όταν ένας επόπτης είδε γράμματα στον αυτοκίνητό του, το οποίο κατασχέθηκε από την αστυνομία.

Οι ταχυδρομικοί ερευνητές βρήκαν στη συνέχεια 1,1 τόνο επιστολών που χρονολογούνται από το 2005.
Ο δικηγόρος του ταχυδρόμου δήλωσε στο δικαστήριο πως ο πελάτης του πάσχει από κατάθλιψη, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει τους λόγους που έπαιρνε στην κατοχή του τα γράμματα.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, ο Μπρουκάτο έγινε ταχυδρόμος το 2001 και εκτελούσε το τακτικό δρομολόγιο στην περιοχή του Μπρούκλιν τα τελευταία 11 χρόνια.

Όταν οι ταχυδρομικοί ερευνητές των ρώτησαν για τις επιστολές που δεν είχε παραδώσει ποτέ στους ιδιοκτήτες τους, ο Μπρουκάτο δήλωσε πως τα κρατούσε για έξι μήνες και «κάποιες ημέρες… δεν παρέδωσε το ταχυδρομείο για διάφορους προσωπικούς λόγους».

Μετά όμως από έρευνα στην κατοικία του, το αυτοκίνητό του και το ντουλάπι εργασίας του, οι ερευνητές ανακάλυψαν γράμματα με ημερομηνία από το 2005.
 
Πηγή: BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου