Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Η UPS παρουσιάζει τα ηλεκτρικά της οχήματα

UPS_EV_Rotterdam_3_preview
Η UPS συνεχίζει να ενισχύει το στόλο της με τη χρήση της προσέγγισης του «κυλιόμενου εργαστηρίου» – χρησιμοποιώντας οχήματα εναλλακτικών καυσίμων (AFV) του στόλου, ως έναν τρόπο για να μάθουν για το πώς οι νέες τεχνολογίες μπορούν να προσαρμοστούν για χρήση σε ένα μεγάλο στόλο διανομής. Η UPS συνεργάζεται επίσης με κατασκευαστές, κυβερνητικούς φορείς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για την προώθηση των νέων τεχνολογιών καυσίμου και να “τρέξει” πιλοτικά προγράμματα πριν τα νέα οχήματα είναι πλήρως ανεπτυγμένα.
«Η κινητικότητα είναι το κλειδί για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των πόλεων, και όλες τις πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του Ρότερνταμ, βρίσκονται αντιμέτωπες με την πρόκληση της εξεύρεσης της σωστής ισορροπίας μεταξύ της οικονομικής δραστηριότητας και την κινητικότητας. Η συμφόρηση και η ποιότητα του αέρα μπορούν να αντιμετωπιστούν με μια σειρά μέτρων, και τα ηλεκτρικά οχήματα μας είναι σίγουρα μέρος αυτών, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας να αναζητούμε καινοτόμους τρόπους για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της βιωσιμότητας », δήλωσε ο Henk Kammeraat, country manager της UPS Ολλανδίας.
Η UPS διαθέτει περισσότερα από 3.100 AFVs σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 140 στην Ευρώπη, με μια ποικιλία των υβριδικών, ηλεκτρικών και τεχνολογίας φυσικού αερίου. Μεταξύ του 2000 και του 2012, ο στόλος από οχήματα εναλλακτικού καύσιμου της UPS έχει διανύσει περισσότερα από 475 εκατομμύρια χιλιόμετρα κάνοντας παραδόσεις στα σπίτια και επιχειρήσεις, η απόσταση ενός ταξιδιού από τη Γη στον Άρη. Η εταιρεία έχει θέσει ως στόχο τα 1.600.000.000 χιλιόμετρα μέχρι το τέλος του 2017.
Η UPS αναφέρει στην ετήσια έκθεση για τη βιωσιμότητα της εταιρείας, οτιδήποτε σχετικά με την πρόοδο της να μειώσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και της εξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα και η οποία μπορεί να βρεθεί στον ειδικό δικτυακό τόπο της UPS
www.ups.com/Sustainability. Η επερχόμενη έκθεση του 2013 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του έτους.
πηγή : UPS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου