Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

υπολογιστής τσέπης θα χρησιμοποιηθεί από 10.000 ταχυδρόμους σε όλη την Ισπανία.

Motorola(1)
Η Motorola Solutions εξοπλίζει το ταχυδρομείο Ισπανίας με τεχνολογία αφής για τις παραδόσεις

Ο Ισπανικός ταχυδρομικός φορέας Correos έχει συνάψει σύμβαση για την αύξηση του αριθμού των κινητών τερματικών υπολογιστών που χρησιμοποιούνται για τις παραδόσεις αλληλογραφίας με τη Motorola Solutions, πάροχο λύσεων και υπηρεσιών επικοινωνίας.
Ο υπολογιστής τσέπης αφής TC55 της Motorola θα χρησιμοποιηθεί από 10.000 ταχυδρόμους σε όλη την Ισπανία. Σχεδιασμένο για υπηρεσία εκτός γραφείου και άμεση διανομή, το TC55 αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται από το ισπανικό ταχυδρομείο Correos και το χειρισμό της συστημένης αλληλογραφίας και των δεμάτων.
Ο Marco Landi, αντιπρόεδρος επιχειρηματικών πωλήσεων της Motorola Solutions, δήλωσε: «Αυτή η νέα σύμβαση αποτελεί ορόσημο για τη μακροχρόνια σχέση μας με την Correos. Αυτό το συμβόλαιο είναι μια προσθήκη στην ατελείωτη λίστα των πελατών στους τομείς των μεταφορών, logistics και ταχυδρομικών υπηρεσιών με τη χρήση λύσεων φορητών υπολογιστών της Motorola Solutions, για να θέσει σε εφαρμογή τα σχέδια της σε αυτούς τους υπολογιστές, για χρήση εκτός γραφείου».
Το TC55 διαθέτει μια οθόνη αφής 4,3-ιντσών υψηλής ανάλυσης και μια σειρά από στοιχεία που θα βοηθήσουν τους μετακινούμενους εργαζόμενους της Correos να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πελάτες τους και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα με την εύκολη ανάγνωση γραμμωτών κωδικών, υπογραφών, εγγράφων, φωτογραφιών και βίντεο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου